Patricia Lledó: “Els esportistes són, de la mateixa manera que les afectades de càncer de mama, un exemple de superació”

2006-12-31 23.00.00-3Des de les 10 del matí fins les 9 del vespre. Totes aquestes hores van estar les dones de Grup Àgata a l’stand de Barcelona Inclusiva que l’Ajuntament els havia cedit juntament amb Oncolliga a l’Anella Olímpica de Montjuïc. I tot per a informar als visitants del Village dels Mundials de Natació sobre el càncer i, a més, aconseguir recaptar diners per les dues associacions. Els nedadors espanyols de waterpolo, natació sincronitzada i d’altres modalitats aquàtiques van donar, gràcies a la iniciativa de la nedadora paralímpica Carla Casals, diferents objectes pertanyents a la seva indumentària esportiva per tal de poder fer una subhasta solidària.Patricia Lledó, nedadora i cofundadora de l’agència de comunicació “De boca en boca“, participa activament en el Grup Àgata i, aquesta vegada, s’ha encarregat d’organitzar la subhasta i fer que aquesta jornada informativa fos possible. Per a ella, ha estat una forma de conscienciar a la gent de la malaltia a través dels objectes cedits pels seus propis ídols.

Com ha acabat la subhasta i quina ha estat la recaptació?
La subhasta ha estat oberta pràcticament 9 hores i ha pujat gent de diferents nacionalitats. Gràcies als set objectes cedits pels esportistes espanyols hem recaptat gairebé 400 € per ajudar a dones afectades de càncer de mama.
Com va sorgir la idea de fer-la?
La veritat és que vàrem buscar una activitat relacionada amb els Mundials de Natació perquè sabíem que la gent que visités l’stand estaria al Village Planet Water per la seva passió per esports com la sincronitzada, el waterpolo o la natació. Volíem concienciar a la gent mitjançant objectes d’esportistes que són, de la mateixa manera que les afectades de càncer de mama, un exemple de superació.
Quina ha estat la reacció de la gent durant el dia a l’estand?
La gent que es va apropar al nostre stand ha pogut veure de prop objectes signats pels seus ídols. Al coincidir el dia de la subhasta amb una de les finals de natació sincronitzada, la samarreta signada per la selecció espanyola de sincronitzada va ser un dels objectes estrella. De fet, la varen aconseguir un grup de nenes esportistes integrants d’un club de natació.
Què opines de la iniciativa Barcelona Inclusiva?
Aquesta iniciativa és molt favorable per associacions que per motius econòmics no es poden permetre llogar un espai amb tanta visibilitat como el de Barcelona Inclusiva. És una oportunitat immillorable per apropar Grup Àgata a les famílies presents als Mundials de Natació i poder donar a conèixer totes les possibilitats que ofereix la nostra associació. 

Deixa un comentari