Grup Àgata: l’Associació

L’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama va néixer el 1995 amb l’objectiu de mantenir informades a les sòcies i els seus familiars, així com de facilitar el seu procés de rehabilitació. A més, el Grup Àgata ofereix ajuda psicològica, presentant-se com un espai on elles poden compartir les seves experiències. Àgata realitza teràpies en grups reduïts d’entre 10 i 12 persones, encara que també dóna la possibilitat de rebre atenció personalitzada a qualsevol que ho necessiti.
 
Per aquests serveis, l’organització ha estat premiada en varies ocasions, arribant a rebre l’any 2005 la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona i la Creu de Sant Jordi atorgada per la Generalitat de Catalunya.
 
Tal i com s’explica a la pàgina web, l’’entitat està finançada a partir de les quotes de les sòcies juntament amb subvencions d’organismes oficials com el Departament de Salut de la Generalitat o l’Ajuntament de Barcelona. A part, el grup també rep ajudes provinents d’un conveni amb el Pla Director D’Oncologia i de les col·laboracions de l’Obra Social LaCaixa i del DKV.
 
Contacte amb l’Associació:
Direcció: C/ Tuset, 32, 7è 4a. 08006, Barcelona.
Telèfon: 93.415.93.94
Correu electrònic: info@grupagata.org
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: