the MiS, projecte d’una sòcia del Grup Àgata

SAM_0024

Només en uns pocs mesos la Su i la Melissa han aconseguit tirar endavant el seu projecte. A falta d’una inauguració oficial, the MiS va obrir aquesta setmana passada les portes als seus clients. Situada al barri de Les Corts, a prop del Centre Comercial L’Illa Diagonal, aquesta és una botiga de roba i de complements per dones que ofereix també un servei d’assessoria personalitzat i que, a més, està molt vinculada al Grup Àgata.

I és que es tracta d’un primer pas per poder desenvolupar la iniciativa Nes.bcn; tot esperant que el seu primer negoci funcioni bé i puguin obtenir el coixí econòmic necessari, a les dues propietàries els hi agradaria poder obrir d’aquí un temps, un espai adicional on poder atendre les necessitats de dones que pateixen o han patit càncer; un local en el que, a més de treballar l’aspecte físic, també voldrien poder muntar tallers de nutrició, coaching i d’artteràpia, entre d’altres.

SAM_0013Fins que aquesta obertura sigui possible, the MiS també serà de moment un punt de venda de les samarretes de la papallona, una col·lecció que des de fa un any ha donat una part del que recapta a l’Associació de Dones Afectades de Càncer de Mama.

Molta sort!

Galeria fotogràfica 

Més informació:

Facebook the Mis

Web Nes.bcn 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: