Un estudi demostra que l’estil de vida occidental augmenta les possibilitats de patir càncer de mama

Les dones europees i nord-americanes tenen més possibilitats de patir Càncer de Mama. Ho indica l’estudi Million Women Study, realitzat per la prestigiosa Universitat d’Oxford, Anglaterra. Entre l’any 1996 i 2001, més d’un milió de dones van ser diagnosticades, però només 6.000 d’elles eren asiàtiques i 6.000 pertanyien a la raça negra. I és que, segons la investigació, l’estil de vida de les dones és una de les causes de l’augment de la probabilitat d’haver de passar per aquesta malaltia.

La quantitat d’alcohol que beuen, els tractaments hormonals, el número de fills que tenen o els problemes d’obesitat poden contribuir a augmentar el risc de patir aquest tipus de càncer. L’estudi explica que les dones de raça blanca acostumen a beure més alcohol i que tenen menys nens. A més, tal i com s’havia dit a investigacions anteriors, amamantar les criatures ajudava a prevenir la malaltia, però aquesta és un costum cada cop menys habitual en les dones occidentals, que, per qüestions de feina, no poden permetre-s’ho.

És per aquests motius que els metges asseguren que portar un nivell de vida saludable és molt important de cara al dia a dia però també per disminuir al màxim les possibilitats de patir malalties com el càncer de mama.

 

Nerea Sala

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: