Dia Internacional del Voluntariat

baixaAhir va tornar a celebrar-se el Dia Internacional del Voluntariat establert per les Nacions unides l’any 1985. Nosaltres, des d’aquesta petita plataforma us volem agrair  a tots els qui ajudeu a l’Associació Àgata voluntàriament. L’experiència ens diu que la millor cura per a les pacients no és més que el suport mutu lligat, evidentment, amb una major esperança de vida que ens garanteix la investigació.

 Des de la Federació Catalana de Voluntariat Social també s’ha volgut donar suport a la dedicació de més de 57.000 persones voluntàries en les prop de 300 entitats federades. En el mateix dia de la celebració, Barcelona s’ha proclamat Capital Europea del Voluntariat 2014 en un acte celebrat al Parlament Europeu. La ciutat comtal ha vençut les altres candidates franceses i portugueses, convertint-se en la primera ciutat europea que obté aquesta proclamació.

Avui més que mai, quan les desigualtats s’engrandeixen cada vegada més, cal reconèixer el compromís dels qui destinen part del seu temps als altres.  Tenim a les nostres mans un motor de transformació social amb que podem millorar la situació de moltes persones. És per això que des d’aquí us preguntem si col·laboreu amb alguna associació i us animem a que ens expliqueu en què consisteix la vostra tasca.

Elena Martínez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: