[VÍDEO] Primer dia a la Llotja de la Mercè

P1070956Un primer dia esgotador. Des de primera hora del matí, les sòcies i voluntàries de Grup Àgata s’han posat un cop més rere el taulell amb el mateix objectiu de sempre: sensibilitzar a la gent sobre els efectes del càncer de mama i, a la vegada, informar-la de l’existència d’associacions que, com Àgata, es dediquen a acompanyar les dones i familiars en un dels moments més difícils de les seves vides.

Aquesta vegada, l’escenari és la Plaça Catalunya de Barcelona. En motiu de les celebracions de La Mercè, la patrona de la ciutat, la cèntrica plaça s’ha omplert de casetes ocupades per organitzacions de tota mena. A banda de la missió informativa, al llarg del dia es van fent múltiples activitats, entre d’altres, el taller de musicoteràpia que han organitzat conjuntament Grup Àgata i Oncolliga.

Les dues associacions han volgut col·laborar una vegada més, tal com van fer a l’stand dels Mundials de Natació o en moltes altres ocasions, per tal d’unir forces i fer-se sentir més fort. A la paradeta, situada a la gran carpa anomenada “La llotja de la mostra”, les sòcies i voluntàries van prenent el relleu per vendre les manualitats que s’han anat fent a l’associació al llarg de tot l’any. Des de samarretes fins a ventalls i passant per arracades. Tot això és el que els visitants han trobat a la paradeta número 32 de la llotja, però tal i com comenten les voluntàries, molta gent mira, però no compra massa a causa dels efectes de la crisi.

Tot i així, Montserrat Domènech, la Presidenta del Grup Àgata, destaca sobretot la informació que s’arriba a donar a totes aquelles afectades que s’apropen i troben en l’Associació una manera de passar la malaltia gràcies a l’ajut i la companyia d’altres dones que també estan o han estat en la seva mateixa situació.

Grup Àgata estarà a Plaça Catalunya un total de 3 dies: dissabte 21, diumenge 22 i també el dia de la Mercè, dimarts 24 de setembre. Fins llavors, tothom qui s’apropi podrà parlar amb les sòcies, comprar els objectes que, dia a dia, es fan als tallers de manualitats i, sobretot, trobar una nova forma de compartir experiències.

Nerea Sala

Visita la galeria fotogràfica d’aquest esdeveniment

VÍDEO:  Testimonis del primer dia de Grup Àgata a la Llotja de la Mercè

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: