Comença el taller de Mindfulness

Presentació Taller MindfulnessEl Grup Àgata, amb la col·laboració de l’Hospital de Sant Pau, ha iniciat aquesta setmana el taller de Mindfulness, que es realizarà cada dilluns de 18.30h a 20h del vespre al centre hospitalari. La primer sessió del curset va ser presentada per la Cristina Gómez-Riera, psicòloga i instructora del Programa de Mindfulness (MBSR), i també hi van participar Magda Ciendones, gestora de casos de Sant Pau, i Montserrat Domènech, Presidenta de l’Associació.

Aquest taller està programat per a les sòcies del Grup Àgata i Oncolliga, però també per a les pacients de l’Hospital de Sant Pau. Un indicador de que el taller ha estat rebut amb acceptació és el fet que s’hagin omplert totes les places, pel que ja no s’hi pot inscriure més gent. Tal i com van explicar algunes de les assistents, les dones es mostren esperançades amb el curs i esperen que les ajudi a superar el difícil moment en què la malaltia encara està activa.

Durant les setmanes que duri el taller, les participants aprendran a desenvolupar, mitjançant la meditació, la capacitat que té la ment humana de  mostrar-se conscient i concentrada en un moment determinat. Mitjançant el mètode del Mindfulness, es pretén aconseguir un major coneixement de la ment i una nova manera de viure la vida, apreciant cada un dels seus moments.

Nerea Sala.

Visita aquí la galeria fotogràfica de l’acte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: