Paco León, la SEOM i Buckler 0,0 s’uneixen en el rodatge del curt “Motivos para celebrar” contra el càncer de mama

Imatge de “La Razón”

Buckler 0,0 i la Societat Española d’Oncologia Mèdica (SEOM) proposen una nova iniciativa per a plasmar la realitat del càncer de mama i contribuir en la seva investigació. La idea vé donada de la mà de l’actor Paco León i la seva productora Andy Joke que treballaran de valent en el seu nou projecte batejat amb l’eslògan “Motivos para celebrar”.

El curtmetratge el protagonaritzaran els actors Fele Martínez, Silvia Rey, Paco Montoya i vuit dones afectades de càncer de mama. El projecte té l’objectiu de transmetre en imatges el que els llibres no evidencien, però sempre amb un toc d’humor i d’esperança. Els beneficis d’aquest curt solidari aniran destinats a la II Beca d’investigació de Buckler 0,0-SEOM ja que la productora els cedirà els drets durant els dos primers anys per tal de beneficiar-se de la recaptació.

Paco León ha declarat que el curtmetratge contindrà tanta llibertat creativa com esperit positiu i exposa que l’anomenarà «La vuelta de la tortilla» i que intentarà « tratar incluso, en algo tan duro como es el cáncer de mama, de entretener con la risa. Sin dejar de contar la realidad que viven estas personas durante este proceso».

Sens dubte, una aposta de futur que eleva l’esperança de la financiació del càncer en un context de crisi molt amenaçador. A més a més, comptarà amb la campanya electoral de vuit ambaixadores que durant l’any, recorreran les carreres de la dona organitzades per Buckler 0,0 arreu d’Espanya i que finalitzarà a Barcelona havent transmès el seu missatge a més de 70.000 dones.

 

Elena Martínez

Entrades relacionades:

Marta Sánchez, Malú, Terelu Campos, Eva González i Úrsula Corberó donen suport al Càncer de Mama

One comment

  1. Me alegra mucho la idea. Todo el mundo tiene que saber por lo que pasamos. Yo con mucha positividad pero hay gente que lo pasa realmente mal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: