La parada de roses de Sant Jordi aconsegueix ventes del 85%

Sòcies del Grup Àgata encarregant-se de la paradeta muntada pel dia de Sant Jordi

Sòcies del Grup Àgata encarregant-se de la paradeta muntada pel dia de Sant Jordi

El Grup Àgata va aconseguir vendre el 85% dels productes preparats per a la paradeta situada  a les portes de la seva seu, al carrer Tuset, pel dia de Sant Jordi. Aquestes xifres s’han valorat de forma molt positiva pels membres de l’Associació, ja que tots els beneficis es destinaran al manteniment i pagament dels serveis i activitats que ofereix el Grup. La parada va estar muntada des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre i, a part de les tradicionals roses de la Diada, va vendre també dolços decorats i manualitats fetes per les sòcies.

Els productes confeccionats manualment van ser elaborats per les sòcies del Grup assistents al taller de costura que té lloc cada dimarts de 10.30 a 13.30. Al llarg de tot l’any, es van preparar les agulles de pit tèxtils de formes diverses. A més, també es van vendre rèpliques en miniatura dels coixins dissenyats per Àgatha Ruiz de la Prada que tant el Grup Àgata com l’Oncolliga reparteixen gratuïtament a les afectades de Càncer de Mama. L’èxit de ventes més rotund va ser el dels dolços en forma de rosa, que van ser una col·laboració que una de les dones va fer al Grup. A més, a la parada també es van posar a la venda les primeres samarretes d’un projecte benèfic relacionat amb l’Associació que sortirà a la llum pròximament.

Aquest ha estat el segon Sant Jordi en què el Grup Àgata munta la seva paradeta de roses. Al llarg de l’any, les sòcies surten al carrer en dates assenyalades com el Dia Mundial del Càncer de Mama, el 19 d’octubre, o per les festes de La Mercè, entre d’altres. Angelita López i Ana Ruiz, dues de les dones que han participat en l’organització d’aquesta Diada, van comentar que és a les celebracions del Dia Mundial quan la gent és més receptiva a rebre la informació sobre la malaltia que les sòcies els hi donen i quan més diners es recauden. Aquest Sant Jordi, però, les ventes han estat molt bones. Segons expliquen Ana i Angelita, la resposta del públic davant d’una activitat benèfica com aquesta acostuma a ser bona, tot i que reconeixen que, a vegades, el nom del Càncer encara espanta als possibles compradors.

Nerea Sala.

Galeria fotogràfica completa

Entrades relacionades:
Grup Àgata desitja a les seves sòcies un feliç Sant Jordi
El Grup Àgata prepara una parada de roses per Sant Jordi
La Fundació Oncolliga i el Grup Àgata reparteixen els coixins del “Projecte Mickey” a les afectades de Càncer de Mama

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: