[VÍDEO]Dr. González: “El sistema oncològic de Catalunya ratlla l’excel·lència”

Unes 100 noves pacients passen cada any per la consulta del Dr. Xavier González, especialista en Oncologia Mèdica a l’Hospital Clínic de Barcelona, des de fa tres anys. “Vaig pensar que l’oncologia era una especialitat molt completa, amb pacients complexos i un camp d’investigació considerable”, explica recordant els seus anys com a estudiant. A més, apunta “és un camp on la relació amb el pacient és estreta, perquè es combina la part personal i cientítica de la medecina”.

“Amagar o camuflar informació només genera angoixa”

VÍDEO: El Dr. González parla sobre la importància de la comunicació durant el diagnòstic i el tractament de les pacients, així com els problemes que causa la manca d’infomació.
 
 
 

“Les dones de les associacions tenen més empenta, més ànim i una actitut més activa”

VÍDEO: L’especialista comenta l’estat emocional de les pacients quan arriben a la seva consulta, juntament amb la importància de la figura de la gestora de casos.

“Els hospitals catalans són centres punters en investigació de càncer”

VÍDEO: El Dr. González parla sobre la protecció del càncer a l’actual sistema sanitari català, malgrat els problemes sorgits per les retallades. A més, comenta els possibles avenços en el camp oncològic.

 
Teresa Mora
 
Notícies relacionades:
 

3 comentaris

  1. […] [VÍDEO]Dr. González: “El sistema oncològic de Catalunya ratlla l’excel·lència” […]

  2. […] Tot i que actualment encara està de baixa laboral, ja fa temps que té ganes de tornar a la feina i de reunir les forces necessàries per a engegar nous projectes. Aquest cop, però, està decidida a aplicar a cada segon una frase que duu a tot arreu i que ja ha fet totalment seva. I és que per a ella, “l’endemà és avui”.   “El càncer m’ha fet crèixer a nivell personal” VÍDEO: Susana Villena parla sobre la seva experiència     “El patiment d’haver passat per això no té edat” VÍDEO: Susana Villena narra la seva arribada a Grup Àgata     “T’has de deixar ajudar” VÍDEO: Susana Villena explica el suport que ha rebut     Nerea Sala Notícies relacionades: [VÍDEO] Consuelo Chacartegui: “Les afectades estan protegides pel Dret del Treball, però la discriminació segueix oculta” [VÍDEO]Dr. González: “El sistema oncològic de Catalunya ratlla l’excel·lència” […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: