El Parc Salut Mar acull les XVI Jornades Contra el Càncer de Mama

Hospital del Mar Flickr, per Jalias

Hospital del Mar Flickr, per Jalias

El Programa de Detecció Precoç de l’Hospital del Mar organitza les XVI Jornades Contra el Càncer de Mama que se celebraran el proper divendres 22 de Febrer a l’Auditori PRBB del Parc de Salut Mar, situat al Passeig Marítim 25-29. La personalització del càncer de mama serà el tema central d’aquestes jornades on hi han previstes varies taules rodones sobre el diagnòstic i el tractament del càncer de mama.

Hi participaran especialistes a nivell internacional com la Dra. Solveig Hofvind, del Departament d’Avaluació en Investigació y Registre del Càncer de Noruega, el Dr. Krishna Clough, del Departament de Cirurgia  del Paris Breast Center o Federico Rojo, patòleg de la Fundació Jiménez Díaz i portador de la conferencia Magistral. El comitè científic i organitzador compta també amb grans professionals del sector com Joan Albanell, Rosa Blat, Francesc Ferrer o Francesc Macià, coordinador del Servei d’Epidemiologia i Avaluació i coordinador d’aquestes jornades.

Enguany s’ ha decidit ajornar aquesta celebració perquè no coincideixi amb la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama, a l’octubre, i es tregui protagonisme a l’esdeveniment. Les activitats aniràn dirigides tan a metges de família com a ginecòlegs, radiòlegs, cirurgians o psicooncòlegs amb la única intenció de contribuir a la formació, a la detecció precoç i a la investigació del càncer de mama.

 

Entrades relacionades:

La pacient, el factor més important del tractament

La personalització del diagnòstic, el nou repte de l’oncologia

 

Elena Martínez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: