[VÍDEO] Acaba una setmana plena d’activitats en relació al càncer

El Grup Àgata ha conclòs els esdeveniments d’una de les setmanes més atrafegades de l’any, en la han coincidit el Dia Mundial del Càncer, el 4 de febrer, i la festivitat de Santa Àgata, el dia 5. La presentacióde l’estudi sobre necessitats informatives del dilluns i la celebració Santa Àgata el dimarts han suposat una càrrega extra per a les dones del Grup, que reconeixen haver fet “una feinada” des de setembre per a que tot sortís bé.

Mentre que l’exposició de la investigació al Col·legi Oficial de Metges va anar segons les previsions, la cerimònia religiosa i la posterior benedicció de panets i taronges va superar totes les expectatives d’assistència. Tant la presidenta del grup, Montserrat Domènech, com una de les vocals, Mercè Leal, van assegurar posteriorment estar molt contentes per l’èxit de l’acte, tot i lamentar que s’esgotessin els panets i que hi hagués gent que s’hagués quedat sense. “Ara, deixeu-nos descansar encara que sigui una setmana”, va bromejar la presidenta.

El Grup Àgata és una part vital de l’organització de la festa” explica Pilar Barrán, membre del Centre Aragonès de Barcelona, impulsor de la recuperació de la tradició, “gràcies a la seva forta condició d’entitat han aconseguit que tot això sigui possible”. L’Associació, per la seva banda, va voler mostrar el seu agraïment tant al Gremi de Flequers de Barcelona com a la cooperativa EcoEbre per haver proporcionat els aliments que van ser beneïts i també al Museu d’Història de Barcelona i a la diòcesi per deixar-los fer servir la capella i oficiar la cerimònia.

Nerea Sala

Galeria fotogràfica de l’acte

Entrades relacionades:

La capella de Santa Àgata s’omple per la festivitat de la seva patrona

L’associació de dones afectades confirma la seva presència a la missa de Santa Àgata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: