[VÍDEO] Una curiosa campanya de prevenció acumula més de 3 milions de visites a Youtube

“Alguns estudis han demostrat que les dones estan més disposades a veure un vídeo si hi apareixen homes atractius”. D’aquesta manera justifica l’organització canadenca Rethink Breast Cancer les seves simpàtiques campanyes de prevenció del Càncer de Mama, que ja han aconseguit en total més de 3 milions de visites al portal de Youtube.

En els vídeos, múltiples models fan pensar al públic femení en la importància de l’autoexploració mamària a la vegada que es van traient la roba i comencen a lluir els seus cossos musculats. El seu objectiu és promocionar una aplicació que recorda a les dones la conveniència de fer-se revisions periòdiques i remarcar el vital significat de les paraules “tocar”, “mirar” i “consultar”.

La primera entrega d’aquesta provocativa campanya va ser llançada a l’octubre del 2011 i l’èxit que va aconseguir va fer que, just un any després, els protagonistes tornessin a gravar un altre vídeo de les mateixes característiques. Tot fa pensar que gràcies a l’acceptació del públic en general, l’organització seguirà duent a terme la seva tàctica de conscienciació durant un cert temps més.

Nerea Sala

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: