Grup Àgata es fa major d’edat el 2013

Image

Pasqual Maragall i Joan Saura entreguen la Creu de Sant Jordi 2005 al Grup Àgata. (Fotografia de gencat.cat)

Enguany, l’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama compleix 18 anys. Va néixer el 1995 amb l’objectiu de mantenir informades a les sòcies i els seus familiars, així com de facilitar el seu procés de rehabilitació. A més, el Grup Àgata ofereix ajuda psicològica, presentant-se com un espai on elles poden compartir les seves experiències. Àgata realitza teràpies en grups reduïts d’entre 10 i 12 persones, encara que també dóna la possibilitat de rebre atenció personalitzada a qualsevol que ho necessiti.

Per aquests serveis, l’organització ha estat premiada en varies ocasions, arribant a rebre l’any 2005 la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona i la Creu de Sant Jordi atorgada per la Generalitat de Catalunya.

Tal i com expliquen a la seva pàgina web, l’’entitat està finançada a partir de les quotes de les sòcies juntament amb subvencions d’organismes oficials com el Departament de Salut de la Generalitat o l’Ajuntament de Barcelona. A part, el grup també rep ajudes provinents d’un conveni amb el Pla Director D’Oncologia i de les col·laboracions de l’Obra Social LaCaixa i del DKV.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: